Írd be a naptárba!

 

 

 

58. Növényvédelmi Tudományos Napok

2012. február 21-22., Budapest


 

MTA (photo Akos Komives)

Az MTA Agrártudományok Osztályának Növényvédelmi Bizottsága, valamint a Magyar Növényvédelmi Társaság - együttműködve a VM Élelmiszerlánc-felügyeleti Főosztályával - megrendezi az

"58. NÖVÉNYVÉDELMI TUDOMÁNYOS NAPOK"-at,

melynek időpontja 2012. február 21-22.

Az egyes szekcióülések (Növénykórtan, Agrozoológia, valamint Gyomnövények, gyomirtás) helyszíne a konferencia első napján az MTA székháza (1051 Budapest, Széchenyi tér 9.) lesz, míg a második nap előadásainak a MTA ATK Herman Ottó úti telephelyén a Növényvédelmi Intézet könyvtára és a Talajtani Intézet előadóterme ad helyet. Számítógépes projektor használatára valamennyi helyszínen lehetőség lesz.

A rendezvényre csak olyan előadással, illetve poszterrel lehet jelentkezni, amely más szakmai fórumon a tanácskozást megelőzően nem szerepelt és nincs is bejelentve, azaz, az ismertetni kívánt tudományos eredmények ezen alkalommal hangzanak el első ízben.

Örömmel jelentjük, hogy a konferenciára rekord-számú előadás és poszter prezentáció érkezett.

A tudományos program és a kiadvány itt és itt olvasható.

Kérdéseivel és javaslataival, kérjük, a Szervező Bizottsághoz forduljon.

MTA Felolvasó terem


MTA ATK Növényvédelmi Intézet

Magyar Növényvédelmi Társaság

Ha érdekli a Magyar Növényvédelmi Társaság munkája, és szeretne hatást gyakorolni a hazai növényvédelmi kutatásra és oktatásra, akkor csatlakozzon hozzánk! Tagjaink hírlevelünkből első kézből értesülnek a legfontosabb szakmai eseményekről és újdonságokról és előadásaik elsőbbséget élveznek szakmai rendezvényeinken. A Belépési nyilatkozat innen letölthető. A kitöltött Nyilatkozatot eljuttathatja hozzánk postán (cím: Dr. Imrei Zoltán, MTA Növényvédelmi Kutatóintézete, 1022 Budapest, Herman Ottó út 15), vagy - elektronikus formában - e-mailen.

Web Counter
Web Counter